Om os

CYKELEXPERTEN ®
Vi er ved at lave en ny hjemmeside med mere.


En af Danmark`s
 mest kendte cykelbutik. 
Har været leverandør af mange special produkter i cykelbranchen siden 1994.

Vores slogan: CYKEL EXPERTEN ®, Experten i cykler, CYKELEXPERTEN®.
Ganske enkelt:

THE KING OF BIKES.

Hovedarbejdsområder: Cykelexperten  ® cykler med værksted,  services, garanti.

 Engroshandel, Indkøbsforening, Detailhandel Fabrikation, Import & Eksport af cykler og andre køretøjer Med mere.


CYKELEXPERTEN er et Indarbejdet Registret ® Varemærke
uanset stavemåde med e - x - eks.Firmalogoet er et kunstværk med et uendelighedssymbol og sammensat sådan, at det kan læses både på den ene eller alle andre metoder, det er opsat som en figur. Men er også et forretningslogo som kendetegnes i hele cykelbranchen i og uden for DANMARK. GRØNDLAND. FÆRØERNE Som er verdens ældste kongerige.

Om Cykelexperten

 

CYKELEXPERTEN I DANMARK:
Er DANMARKS mest bredspektret innovative forretnings koncept, inden for cykelbranchen, som startede med Danmark`s absolutte største Facade butik Pr. M 2 i cykelbranchen i år 1994, i 8900 Randers centrum.


Med slogan CYKEL EXPERTEN ®, EXPERTEN i cykler. CYKELEXPERTEN ®,
Ganske enkelt: The KING OF BIKES


Butikken havde en facade på Ca. 65 meter på Østervold 1, 8900 Randers.
Som den eneste cykelbutik, med Ca 450 cykler i butikken, højt moderne Værksted på Ca. 60 m 2, med egne cykler, cykeldele. og andre mærker både til almindeligt brug hele året her kan nævnes citybikes, shoppingcykler, turistcykler, minicykler, hybrid cykler, racercykler , børnecykler & legeplads cykler.
Professionelle cykler til løbs, hvad enten det er til landevejscykling, Mountainbike & cross i skoven, triatlon cykler, banecykling, cykelbold cykler & kunst cykler, bmx cykler, ethjulet cykler,. specielle fremstillede cykler til firmabrug, budcykler, ladcykler,  og rigtigt mange andre typer af cykler.


Eget BRAND. ® Registreret Varemærke: CYKELEXPERTEN ®


I et helt unik Dansk Design, som er udviklet, med mange års ekspertise i cykelbranchen og deltagelse i konkurrencer inden for cykelsporten.
I dag en af de mest kendte cykelbutik i og uden for DANMARK i cykelbranchen, med mangeartede special produkter, og ikke mindst egne cykler, cykeldele.


Vi er blevet meget kendt for at yde god kundeservice, med høj ekspertise, ærlig rådgivning, samt stor videre givelses af viden, på godt og ondt, uanset markedskræfterne (Reklame) i og uden for cykelbranchen som er en af de mest essentielle grundelementerne for virksomhedens værdier.

Cykelexperten tilbyder:

VÆRKSTED
SERVICES
GARANTI
 

Butikshandel:
Vi er autoriseret & certificeret Cykelexperten ® Butik.
Detailhandel, postordresalg, e- shop handel, kommisionssalgs, shop i shop løsninger, omkørsel, firmaopkøb, Køb og salg af brugt, udlejning, finans, factoring, garanti, forsikring, undervisning, Evens, ingeniør rådgivning, M.M.


Engroshandel:
Produkter hovedsagelig til cykelbranchen. 


Indkøbsforening: 
vi samarbejder med andre om indkøb af produkter til videre salg igennem butikker M.M. 

Cykelexperten Værksted:
Vi er autoriseret & certificeret Cykelexperten ® Værksted.  
Som er landskendt for hurtige reparationer med god service og sund økonomi.
Vi tilbyder reparation og vedligeholdelse af alle mærker, produkt bearbejdelse som lakering, svejsning, lodning, laser arbejde, malerarbejde, gravering, opretning, materieludlejning, udlejning af special værktøj mm. smedearbejde, forsikring, vurdering af skader, undervisning, produkt testning, kontrol, udvikling. ingeniørarbejde og ingeniør Rådgivning. M.M. 

Cykelexperten Garanti.
Vi er autoriseret & certificeret Cykelexperten ® Garanti.

Stel ramme Garanti:
Vi tilbyder garanti fra 1 år op til livsvarig (99) års garanti på stel rammer.

Produkt Garanti:
Vi tilbyder fra 1 år op til livsvarig (99)års garanti på produkter.
Vi overholder DANSK Lovgivning På et års garanti & to års reklamationsret. 


Cykelexperten Import & eksport.
Vi importerer & eksporterer cykler, cykeldele, beklædning og andre produkter, fra og til det meste af hele verden. Heriblandt : Grønland, Færøerne, England, Holland, Tyskland, Island, Sverige, Belgien, Norge, Taiwan, Japan, Kina, Afrika, Portugal, og USA.

Cykelexperten Produktion:
Vi har egne produktion af forbrugsgoder & produkter som cykler, cykeldele, tøj og reklamemateriale til privat brug og til Industrielle formål inden for Cykelbranchen mm. 
Herudover tryksager, undervisningsmaterialer, PR materiale, M.M.

Cykelexperten Undervisning: 
Vi underviser samt udøver coaching, holder foredrag, læremester & praktikanter, samt franchisetager.
Med mulighed for modtagelse af diplom ved gennemført kursus.   

Cykelexperten Design: 
Vi designer selv cykler, cykeldele, og hjælper gerne andre opfinder & designer med konflikt håndtering, til løsnings muligheder.

Cykelexperten PR: 
Vi designer egne brochurer, salgsmaterialer, flyveblade, bannere, slogans, kataloger, bøger, undervisningsmaterialer, instruktionsbøger, kataloger, skilte, og udstillings materialer,  

Cykelexperten Innovation
Vi udvikler selv, og i samarbejde med andre, både til eget brug og andre samarbejdspartnere indenfor Cykelbranchen, heriblandt cykler, cykeldele og samt indenfor flere forskellige faggrupper, produkttyper og koncepter i videnregnskab, uddannelses materialer, implementerings værktøjer, Pay-back systemer, Coaching, PR, Franchise produkter, teknik, værktøjer MM.

Cykelexperten Opfindelser: 
Vi er Idéskabende inden for konstruktioner, for anvendelse af produktbearbejdelse, teknik, funktion, med anvendelse af ingeniørarbejde.

Cykelexperten Franchise:
Vi har igennem flere år tilbudt at være leverandør af Franchise.
Som produkter og delkoncepter / pakkeløsninger i Cykelbranchen, såsom idé, firmalogo, slogans, cykelmærker, rådgivning, PR, vidensregnskab, Human Resources, management, Pay-back Systemer, Viden, Coaching, Rådgivning, implementering og licensrettigheder forbeholdes MM.

© Copyright alle rettigheder forbeholdes.
® CYKELEXPERTEN Indarbejdet Registreret Varemærke.